Transformējošās elpas spēks kopā ar Māri Žundu

Transformējošās elpas spēks kopā ar Māri Žundu

Ar elpu sākas viss. Tas ir iedzimts un automātisks process, kas uztur dzīvībai nepieciešamās norises, tomēr elpošanai piemīt vēl lielāks potenciāls. Tā var kļūt par spēcīgu personīgās izaugsmes un transformācijas instrumentu. Mērķtiecīga un apzināta elpošana diemžēl nav mums ierasta prakse, tādēļ reti kurš ir pieredzējis fiziskās, garīgās un emocionālās labsajūtas ieguvumus no tās. Veselības un labsajūtas treneris Māris Žunda piedāvā Tev iepazīt transformējošo pieredzi caur elpošanu. Prakse palīdzēs iemācīties izmantot iekšējo intuīciju, mazināt stresu un uzlabot vispārējo pašsajūtu.

Kādas ir sadarbības iespējas?

Individuālas sesijas
Individuālās sesijas nodrošina mērķtiecīgu pieeju elpošanas darbam kopā ar Māri. Nodarbības laikā iegūsi nedalītu trenera uzmanību. Māris sniegs norādījumus, pielāgojot elpošanas nodarbības konkrēti Tavām vajadzībām un mērķiem. Neatkarīgi no tā, vai vēlies mazināt stresu, piedzīvot emocionālo dziedināšanu, personīgi augt vai padziļināti izzināt savu garīgo pasauli, individuālās sesijas sniedz īpašu telpu dziļai sevis izpētei. Tev tiks nodrošināta atbalstoša un droša vide, lai izjustu elpas transformējošo spēku.

Grupu nodarbības
Grupu elpošanas sesijas sniedz iespēju izbaudīt elpošanas darbu mijiedarbībā ar citiem. Grupas ir nelielas, bet kolektīvā enerģija un atbalsts tajā rada spēcīgu vidi izaugsmei un dziedināšanai. Radītā sinerģija pastiprina pieredzi, veicinot kopības sajūtu un savstarpēju atbalstu. Kolektīvā sajūta piedāvā iespēju ne tikai pašam izjust, bet mācīties arī no citu pieredzes. Tā ir iespēja iegūt jaunas perspektīvas un just atbalstu no malas. Nodarbības vadīs Māris, palīdzot visai grupai doties caur transformējošām elpošanas pieredzēm.

Gan individuālajām, gan grupu nodarbībām ir savi unikālie ieguvumi. Abas iespējas piedāvā spēcīgu virzību personīgajā transformācijā, dziedināšanā un sevis izzināšanā. Atbilstoši Taviem mērķiem un nodomiem, izvēlies individuālo sesiju ar fokusētu uzmanību uz Tevi vai grupas nodarbību ar izteiktu mijiedarbību un kopības sajūtu.

Kāpēc izvēlēties elpošanas darbu ar Māri Žundu?

Māris Žunda ir pieredzējis veselības un labsajūtas treneris ar daudzveidīgu pieredzi koučingā, stresa vadības konsultācijās un biohakinga jomā. Pieredze transformācijas elpošanā apvienojumā ar plašām zināšanām par dažādām elpošanas tehnikām ļauj viņam radīt drošu un atbalstošu vidi Tavai personīgajai izaugsmei. Sadarbības laikā Tu vari sagaidīt:

• Personalizētu atbalstu. Māra profesionālā pieredze ļauj nodrošināt personalizētu atbalstu, kas pielāgots tieši Tavām vajadzībām un mērķiem.
• Stresa pārvaldību. Māra pieredze stresa vadības konsultēšanā palīdzēs identificēt un novērst stresa cēloņus, uzlabot pašsajūtu un pavērt ceļu iekšējai intuīcijai.
• Dažādas elpošanas tehnikas. Māris ir sertificēts Vima Hofa metodes un Oxygen Advantage metodes instruktors, tāpēc dalīsies ar jaudīgām elpošanas tehnikām. Tās spēcina imūnsistēmas darbību, mazina stresu, uzlabo sportiskos rezultātus un veicina labsajūtu.
• Biohacking ieskatu. Māra izpratne par zinātni un tehnoloģijām veselības un efektivitātes uzlabošanai ļauj integrēt veselīgus ieradumus un izdarīt apzinātu izvēli attiecībā uz uztura bagātinātājiem un veselības viedierīcēm.
• Apmācības un sadarbību. Māra pieredze apmācību un nodarbību vadīšanā, kā arī komandas veidošanā nodrošina atbalstošu vidi, kas vērsta uz sadarbību. Šādi apstākļi veicina izaugsmi un labklājību.
Izbaudi apzinātas elpošanas priekšrocības un dodies sevis izzināšanas ceļojumā. Caur vadītajām nodarbībām Tev ir iespēja atklāt un sajust jaudu, kas slēpjas elpā. Visu procesa laiku Tev blakus būs trenera atbalsts.

Kāpēc izvēlēties elpošanu kā transformācijas rīku?

Elpošana ir būtisks dzīvības aspekts, tomēr tās transformējošais spēks bieži tiek aizmirsts. Elpošana veicina dziedināšanu, atbrīvo no emocionāliem šķēršļiem un atmodina pilno potenciālu. Lūk, kāpēc elpošana ir vērtīgs rīks transformācijai:

• Piekļūsti iekšējai intuīcijai. Elpa kalpo kā tilts starp apziņu un zemapziņu. Apzināti un mērķtiecīgi elpojot, Tu vari piekļūt savai iekšējai intuīcijai, gūstot skaidrību un vadību no saviem iekšējiem resursiem.
• Stresa mazināšana. Ir zinātniski pierādīts, ka dažādas elpošanas tehnikas mazina stresu un trauksmi. Praktizējot apzinātu, dziļu elpošanu, tiek aktivizēta parasimpātiskā nervu sistēma. Tā veicina relaksāciju, atjauno prāta un ķermeņa līdzsvaru.
• Emocionālā atbrīvošana. Dziļa un apzināta elpošana var palīdzēt atbrīvoties no emocijām un traumām, kas uzkrājas ķermenī un kavē attīstības procesus. Transformējošā elpošana ļauj piekļūt un dziedināt emocionālos modeļus, kas ir dziļi iesakņojušies. Elpošana palīdz iegūt lielāku emocionālo brīvību un noturību.
• Enerģijas un vitalitātes palielināšanās. Skābeklis ir ķermeņa un prāta degviela. Uzlabojot elpošanu, Tu vari palielināt skābekļa plūsmu un uzlabot enerģijas līmeni, prāta skaidrību un vispārējo ķermeņa labsajūtas līmeni.

Interesē elpošanas pieredze nelielā grupā?

Ja vēlies izbaudīt spēcīgo elpošanas pieredzi nelielā grupā, piedāvājam pielāgotas grupu sesijas. Tev ir iespēja nodoties šai praksei kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem. Grupa var sastāvēt no diviem līdz astoņiem cilvēkiem. Kādi ir ieguvumi no pieredzes šādā nelielā grupā?

• Kopiena un saikne. Grupu nodarbības nodrošina kopīgas pieredzes sajūtu. Tikšanās ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kuri arī ir pašizziņas ceļā, var būt īpaši iedvesmojoša un uzmundrinoša.
• Pastiprināta enerģija. Kad vairāki cilvēki sanāk kopā, lai elpotu, kopīgā enerģija vairojas. Vienots nodoms un fokuss pastiprina pieredzi, ļaujot īstenot dziļākus transformācijas procesus.
• Spogulis un atspulgs. Grupu sesijas sniedz iespēju būt lieciniekiem un mācīties no citu pieredzes. Kopīgi reflektējot savas atziņas un atklājumus, ikviens var atklāt jaunas perspektīvas, gūt iedvesmu un atpazīt pārliecības, kas rezonē ar katra personīgo pieredzi.
• Lielāka atbildība. Grupas dinamika var nodrošināt papildus motivāciju un atbildības sajūtu ierasties un pilnībā nodoties elpošanas procesam.
• Kolektīvā dziedināšana. Grupas sesijām ir spēcīgs efekts, kas ne tikai sniedz labumu indivīdiem, bet arī veicina kolektīvo dziedināšanu. Katram dalībniekam atbrīvojoties no saviem emocionālajiem šķēršļiem un dziedinot pagātnes brūces, grupas enerģija uzlabojas, radot pozitīvu ietekmi plašākā mērogā.

Piedāvājam pielāgotas cenas grupu sesijām (2–8 cilvēki), lai nodrošinātu personalizētu pieredzi jūsu unikālajām vajadzībām un vēlmēm. Lai uzzinātu vairāk par piedāvājumu, aizpildi zemāk esošo pieteikšanās formu, lai sazinātos ar Māri personīgi.

Atsauksmes par individuālo darbu
"Man bija privilēģija strādāt ar Māri Žundu 1:1 elpošanas sesijās. Tā bija patiesi transformējoša pieredze. Māra vadlīnijas un zināšanas ļāva man dziļi ienirt savā elpā, atbrīvoties no emocionāliem šķēršļiem un gūt lielāku izpratni par sevi. Trenera klātbūtne un atbalsts radīja drošu telpu izaugsmei. Pēc katras sesijas es jutos daudz mierīgāka un savienota ar savu iekšējo pasauli. Es ļoti iesaku Māra elpošanas sesijas ikvienam, kas meklē personīgo transformāciju un dziļāku saikni ar sevi."
– Liene

"Darbs ar Māri Žundu elpošanas sesijās man ir mainījis skatījumu uz dzīvi. Māra dziļā izpratne par transformējošo elpošanu ļāva man izpētīt un atbrīvoties no emocijām un uzvedības modeļiem, kas bija dziļi iesakņojušiem zemapziņā. Pateicoties vadītajām norādēm, es varēju piekļūt jauniem pašapziņas līmeņiem un izmantot savu iekšējo intuīciju. Individuālās sesijas man sniedza personalizētu atbalstu, kas pilnībā atbilda tam, ko gaidīju. Noteikti iesaku šo pieredzi ikvienam, kurš meklē dziļu personīgo izaugsmi."
– Kārlis

"Darbs ar Māri Žundu ir bijusi neticama sevis izzināšanas un dziedināšanas pieredze. Ar katru sesiju es sajutu lielāku brīvību, skaidrību un saikni ar savu elpu. Māra intuitīvā pieeja un dažādās tehnikas palīdzēja man labāk pieņemt un saprast sevi. No visas sirds iesaku šīs sesijas ikvienam, kas vēlas piedzīvot pārmaiņas savā dzīvē un iepazīt savu elpošanu."
– Kristīne

Atsauksmes par darbu grupās

"Man bija prieks piedalīties elpošanas nodarbībā ar Māri. Tā bija patiesi pārveidojoša pieredze. Kopīgā enerģija un atbalsts grupā radīja īsto vidi sevis izpētei. Man izdevās iegūt dziļi relaksējošu līmeni, atbrīvoties no emocionālās spriedzes un sajust savu intuīciju. Pēc sesijas es jutos iedvesmots un ar papildinātām enerģijas rezervēm. Tiešām vērtīgi."
– Jānis

"Esmu apmeklējusi vairākas Māra Žundas vadītās grupu elpošanas nodarbības, un katra no tām ir bijusi fantastiska. Grupas dinamika piešķīra unikālu perspektīvu šai pieredzei. Māra prasmīgā vadīšana apvienojumā ar grupas atbalstu un kopīgām atziņām ļāva man dziļāk iepazīt savu elpošanu, atbrīvoties no emocionāliem šķēršļiem un gūt vērtīgas atziņas. Grupas sesijas mani neticami uzmundrināja. Es ļoti iesaku ikvienam to piedzīvot!"
– Elīna

"Dalība grupu elpošanas nodarbībā ar Māri Žundu bija spēcīga un pārveidojoša pieredze. Esot starp citiem līdzīgi domājošiem cilvēkiem, es sajutu atbalstu un sapratni. Man izdevās atbrīvoties no uzkrātās spriedzes un atklāt jaunus apvāršņus savām iespējām. Tā bija fantastiska pieredze, kuru rekomendēju ikvienam."
– Lelde

Ko darīt tālāk?

Transformējošās elpošanas nodarbības ar Māri piedāvā vērtīgu ceļu uz personīgo transformāciju, dziedināšanu un sevis izzināšanu. Ja meklē izrāvienu un skaidrību savā dzīvē, tad tas ir tieši tas, kas Tev nepieciešams. Gan individuālajās sesijās, gan grupu nodarbībās Tev būs iespēja izmantot savas elpas transformatīvo spēku un atraisīt savu iekšējo intuīciju un potenciālu.

Lai spertu nākamo soli savā personīgās izaugsmes ceļojumā, raksti uz maris@uzdrosinies.lv vai apskati elpošanas ceremoniju grafiku.

Atgriezties blogā